16
do, sept

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0182 Gouda Sport – De sportscholen zijn vanwege het Coronavirus dicht. Toch hoeft u niet te stoppen met sporten!

Kijk op de websites van diverse sportscholen, die maken nu gebruik van informatiekanalen om hun klanten te informeren en tips te geven hoe je thuis oefeningen kunt doen. Daarnaast kan er nog buiten gesport worden. Houdt u dan wel rekening mee om de 1,5 meter afstand aan te houden.

Ook zijn er sportscholen die een stap verder gaan door daadwerkelijk online lessen te geven. Dat varieert van fitness tot aan zelfverdedigingssporten. Bijvoorbeeld een website als in de Buurt heeft overzichten van dit soort activiteiten.
Zolang er nog geen Lock Down is, is het verstandig om af en toe op verstandige wijze een luchtje te scheppen, 24 uur binnen zitten kan beklemmend worden.

Afbeelding van <a href="https://pixabay.com/nl/users/lograstudio-4785951/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=3053488">Irina L</a> via <a href="https://pixabay.com/nl/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=3053488">Pixabay</a>

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok