16
do, sept

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0182 Gouda Sport & Vrije tijd – Het is behoorlijk warm deze week en temperaturen van 30 graden of meer, zijn de komende dagen geen sinecure.

Daarom is er besloten om het buitenbad van Groenhovenbad woensdag 24 juni a.s. open te stellen voor kinderen in de basisschoolleeftijd  van 4 t/m 12 jaar. Ze moeten wel in het bezit zijn van een A-diploma. Hebben ze dat certificaat niét, dan moeten zij één begeleider meenemen. Het coronavirus heeft nog steeds een buitengewoon slechte invloed en dus moeten er stringente maatregelen worden gevolgd. Dat impliceert dat de organisatie van het zwembad de leeftijdsgroep en het aantal bezoekers helaas moet beperken.

Hoera, de buitenbar is open

Het is niet te geloven en dus een hoeraatje voor de organisatie van het zwembad die de buitenbar van de horeca heeft opengesteld van 13:00-16:30 uur voor een lekkere versnapering.  
Om 13:00 uur gaat de kassa open en kunnen de kids tot 17:00 uur recreatief komen zwemmen. Van 13:00 - 16:00 uur is er ook nog eens een animatieteam aanwezig om leuke spelletjes te doen zoals bijvoorbeeld ‘Water Splash Kickball’.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok