16
do, sept

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0182 Gouda Duurzaamheid - Cyclus neemt, net als veel andere organisaties, maatregelen tegen het coronavirus. De veiligheid van klanten en medewerkers staat voorop. De afvalinzameling gaat door. Op dit moment voert Cyclus de werkzaamheden uit zoals u dat gewend bent.

Gemeente Gouda onderhoudt contact met Cyclus over de stand van zaken en steunt de maatregelen. U kunt voor het aanbieden van uw huishoudelijk afval de gebruikelijke dagen van de digitale afvalkalender aanhouden.

Afvalbrengstation

Maatregelen die Cyclus heeft genomen:

De reguliere openingstijden blijven gehandhaafd.

Een strenger maximaal aantal voertuigen per keer op het terrein van het afvalbrengstation.

Medewerkers houden een afstand van 1,5 meter aan tussen henzelf en de klant (conform landelijke richtlijnen van het RIVM).

Een gevolg van de maatregelen is dat er mogelijk vertraging ontstaat. Cyclus vraagt daarvoor uw begrip. Wat u kunt doen: Cyclus adviseert alleen afval te brengen als dat niet kan wachten. Vanwege ruimtegebrek of reuk bijvoorbeeld. Op deze wijze blijft de wachttijd beperkt. 

Huishoudelijk afval

De gemeente Gouda en Cyclus kijken samen naar het zo goed mogelijk blijven inzamelen en verwerken van de afvalstromen in de stad. Wat kunt u zelf doen? Houd u zich aan het ophaalschema en zet het vuil niet eerder buiten dan de afvalkalender aangeeft. U kunt voor het aanbieden van uw huishoudelijk afval de gebruikelijke dagen van de digitale afvalkalender aanhouden.

Meer informatie

Houd u de website van Cyclus en die van de gemeente in de gaten voor actuele maatregelen tegen het coronavirus. Cyclus en de gemeente volgen de berichtgeving over het coronavirus op de voet en kunnen de maatregelen indien nodig snel aanpassen.

De klantenservice van Cyclus is gewoon bereikbaar via het contactformulier op hun website of via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 – 17.00 uur via tel. 0182 – 547 500.

Foto door Anna Shvets via Pexels

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok