16
do, sept

0182 Gouda Kunst, Cultuur, Educatie - Het Jeugdtheaterhuis lanceert dit voorjaar een uniek project: de JTH Vooropleiding. Tijdens deze parttime vooropleiding krijgen talentvolle jongeren professionele theaterlessen en maken zij gezamenlijk een theaterproductie, die zij door heel Zuid-Holland gaan spelen. Zo doen zij veel kennis en ervaring op, waardoor zij beter zijn voorbereid op de doorstroom naar het kunstvakonderwijs.

Lees meer: Vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis

0182 Gouda Uitgaan  - In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus zijn op dit moment onder meer de Sint-Janskerk, het Oude Stadhuis, Museum Gouda, de Goudse Schouwburg, Cinema Gouda, De Theaterbakkerheij, So What! en Filmhuis Gouda gesloten.

Lees meer: Gouda en het Coronavirus / COVID-19

0182 Gouda Cultuur - Vanaf 29 mei duikt Museum Gouda in het hoofd van de verzamelaar. In de tentoonstelling Verzamelen! tonen Ramsey Nasr, Willem Jan Hoogsteder en Jan Bleuland hun fascinerende verzamelingen.

Lees meer: Verzamelen!
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok